Andra

Andra este profesor de yoga, și facilitator de sound healing și meditație prin muzică și mantra. A descoperit yoga în Londra, unde a locuit timp de 7 ani, și de atunci a început o călătorie profundă în explorarea și aprofundarea acestei științe a adevărului. Andra a acumulat sute de ore de studiu în cadrul unor instituții de prestigiu din Europa, India și alte părți din Asia. Clasele oferite de Andra variază de la sesiuni relaxante de Yin Yoga, la practici dinamice de Vinyasa, integrate cu muzică și mișcare.

Andrei

Andrei este un profesor de yoga dedicat integrării autentice a filosofiei yoga în viața omului modern. A început să practice yoga în Londra, unde a locuit timp de 7 ani, însă adevărata esență a acestei practici a descoperit-o în India, unde călătorește anual pentru a-și adânci cunoștințele. Clasele principale ale lui Andrei se caracterizează prin intensitatea și energia stilului Jivamukti, combinând în mod armonios mișcare dinamică, meditație, respirație și intenție. În același timp, el oferă și sesiuni restorative, menite să aducă relaxare profundă și echilibru

Anita Toma

Indragostita de sport inca din copilarie, am practicat inotul, patinajul artistic, dansul si alpinismul.

Am imbinat ca adult abilitatile mele sportive cu nevoia echilibrului interior prin tehnica pilates.

Ca instructor pilates indrum clientii spre a-si atinge scopurile, motivandu-i sa isi creasca tonusul muscular, flexibilitatea , focusul mental si starea de  bine prin exercitii atent alese.

Atentia la detalii , elaborarea unor clase interesante , mereu inovative ma recomanda in fata clientilor.

Calificari:
Instructor aerobic specializare pilates – Fitness Scandinavia ,2024
Pilates reformer, specializare – Karuna studio, 2024

Georgiana Iuliana

Fosta atleta de performanta, campioana mondiala la triplusalt, cunoscuta pentru abilitatile sale exceptionale in atletism, a dedicat ani de zile antrenamentului intens si disciplinei pentru a atinge varful performantei. Absolventa a Factultatii de Educatie Fizica si Sport din Pitesti adepta stilului de viata echilibrat, a intrat in domeniul fitness-ului pentru a promova echilibrul si miscarea.

Andrei Pufulete

Fost sportiv de performanță, plăcerea pentru un corp și o minte sănătoasă a devenit mai mult decât o pasiune,  a devenit misiunea mea. Cu o experiență  în sportul de performanță și o înțelegere profundă a nevoilor corpului uman, sunt dedicat să ajut fiecare client să-și atingă potențialul maxim.

În calitate de antrenor personal, combin cunoștințele acumulate de-a lungul anilor de competiții cu cele mai noi tehnici de antrenament și nutriție, pentru a crea programe personalizate și eficiente. Scopul meu este să te ajut să-ți depășești limitele, să-ți dezvolți forța, rezistența și să îți îmbunătățești sănătatea fizică și mentală.

Raluca Caraza

“Mișcarea ca stil de viata” este deviza mea. Sunt pasionata de sport, pe care îl practic de câțiva ani, incluzand antrenamente de fitness, yoga, pilates, dar și alergare montana și semi-maraton.

Predau pilates din pasiune, fiind instructor certificat Fitness Scandinavia. Scopul meu este sa ofer planuri de exerciții de înaltă calitate, personalizate pe nevoile clientilor, pentru corectarea posturii, tonifiere musculara, flexibilitate, vitalitate și tonus general optim.
Un nivel crescut de energie îmbunătățește calitatea vieții în ansamblu, așadar te aștept cu drag la sala!